Heuksal Spearmanship
Annihilating Blade SeriesEtrafındaki iki yaratığa da vurabilecek şekilde attack yapar. Çok güçlü bir skill gurubu değildir fakat özelliğine göre az Mana yemesi açısından kullanışlıdır.
Etrafındaki iki yaratığa da vurabilecek şekilde attack yapar. Çok güçlü bir skill gurubu değildir fakat özelliğine göre az Mana yemesi açısından kullanışlıdır.
Etrafındaki iki yaratığa da vurabilecek şekilde attack yapar. Çok güçlü bir skill gurubu değildir fakat özelliğine göre az Mana yemesi açısından kullanışlıdır.
Fanning Spear SeriesMagic attackları %15 absorbe eder. Bana göre gereksiz bi skill
Magic attackları %10 block eder. Bana göre gereksiz bi skill
Magic attackları %45 absorbe eder. Bana göre gereksiz bi skill
Heuksal Spear SeriesTam önüne gelen 3 yaratığa aynı anda vurabilir. Bu seri oldukça güçlüdür.
Önündeki düşmana 2 kere vuruş yapar.
Önündeki 3 düşmana aynı anda vuracak şekilde saldırır.
Soul Departs Spear SeriesOldukça güçlü bir vuruş gücü vardır ve düşmanı stunlama (dondurma) şansı %20'dir.
Oldukça güçlü bir vuruş gücü vardır ve düşmanı stunlama (dondurma) şansı %25'dir.
Oldukça güçlü bir vuruş gücü vardır ve düşmanı stunlama (dondurma) şansı %30'dur. 2 kere vurur.
Ghost Spear Attack Series2 Metre içerisinde (Ön-arka ayrımı olmaksızın) 5 yaratığa aynı anda vurabilir. Özellikle kalabalık ortamlarda oldukça kurtarıcıdır.
2 Metre içerisinde (Ön-arka ayrımı olmaksızın) 5 yaratığa aynı anda vurabilir. Özellikle kalabalık ortamlarda oldukça kurtarıcıdır.
Chain Spear Attack Series3'lü combo yaparak girişir. 1 ve 2 nci vuruşlar normal, son vuruş güçlü olur.
4'lü combo yaparak girişir.
5'lü combo yaparak girişir.
Flying Dragon Spear SeriesMızrağı fırlatarak saldırır (Tabi mızrak elimizde kalıyor sonunda) Uzun menzillidir ve saldırılan yönde 3 düşmana vurarak geçebilir.
Mızrağı fırlatarak saldırır (Tabi mızrak elimizde kalıyor sonunda) Uzun menzillidir ve saldırılan yönde 3 düşmana vurarak geçebilir.
Cheolsam Force Series (Passive)Enerjinizi kalıcı olarak 102 arttırır.